domingo, 31 de enero de 2010

COPA: BERGANTIÑOS 4 -- MELIDE 0, PASAMOS A SEGUINTE RONDA

Crónica do partido escrita por Suso:

Partido moi ben levado polo Bergan os nosos centrocampistas empezaron a coller posesion no medio do campo ,o Melide empezou presionando pero sin crear peligro na porteria local, foi no minuto 33 da primeira parte nun saque de esquina no que Roberto bate o meta visitante indo asi o descanso do partido. Reanudouse o encontro atacando o Melide sendo nun saque de esquina a favor noso, facendo un contrataque eles poideron empatar o partido, e como se di quen perdoa paga.Bernardo no minuto 12 da segunda parte marca o 2-0 ,repetindo no 33 e rematando o partido Milito marca o 4-0. polo tanto Bergantiños 4 Melide O Pasando o Bergantiños a siguinte ronda da copa.

6 comentarios:

SUSOXXL dijo...

Meus queridos amigos tocounos na copa o Amio Deportes Caneda equipo que milita na 1ªA e esta pola parte vaixa da clasificacion e o partido creo que e na casa.pero eso vamolo deixar para finais de mes .O sabado nas Eiroas as 6,30 toca liga outra vez contra o Karachi-Cafeteria ( Boiro) situacion na liga peultimo o resultado da ida foi 1-4 afavor noso.
NORABOA POLO PARTIDAZO DO SABADO

O RETRATISTA dijo...

Joder vaia marrón o da Copa, pero vamos a intentalo, bueno e incluiome aínda que no podo xogar. Felicitacións ao equipo polo gran resultado do sábado. Supoño que o Presidente estiraríase un pouquiño despois do resultado, non digo que vos dea primas, pero algunha que outra festorra.......jejejejejejeje, aunque non fai falla gañar para celebrar o famoso mundialmente "terceiro tempo"......iso quedará para os anales da historia do fútbol.

Milito dijo...

Boas a todos,a ver si podemos repetir a misma intensidad do partido da copa para seguir sumando puntos...Cheli ten que volver a xogar con nos...tou vendo que este blog non e o que era,y e unha pena porque hay xente que ten ansia de facelo foncionar pero desgraciadamente hay outra xente que non da posibilidades para eso...