Acabo de ler que hai un reto desde O Cabanote...Haberá que esmerarse,vamos,digo eu...Seguro que marca o que "menos"chupitos bebe.Por certo,os mexicanos,aos chupitos,chámanlles "caballos".Aquí o de "cabalo"témolo prantexado doutra maneira,pero...

Como se nota a volta do crack Huntelaar, o blog colle novos brios coa súa destreza para inventar cousas e facernos rir......Hai que empezar a preparar aquilo dos People...jejejejeje

Eu estou dacordo con r...cousas que inventa,pero para min non ten gracia ninguna...Veña,hay que preparar ese choque que tantas ganas lle temos o Melide,temos que comelos.

PREPARARSE PARA O SABADO TEMOS QUE INTENTAR GANARLLE O MELIDE E SI NON E ASI !NO PASA NA!.
s
apertas para todos.

suso a sindo dijo...

Partido moi ben levado polo Bergan os nosos centros campistas empezaron a coller posesion no medio do campo ,o Melide empezou presionando pero sin crear peligro na porteria local, foi no minuto 33 da primeira parte nun saque de esquina Roberto bate o meta visitante indo asi o descanso do partido ,reanudose o encontro atacando o Melide sendo nun saque de esquina a favor noso, facendo un contrataque poideron empatar o partido e como se di quen perdoa paga.Bernardo no minuto 12 da segunda parte marca o 2-0 ,repetindo no 33 e rematando o partido Milito marca o 4-0. polo tanto Bergantiños 4 Melide O Pasando o Bergantiños a siguinte ronda da copa.

Noraboa polo partido do sabado o siguiente rival da copa e o Amio Deportes Caneda equipo que milita na 1ª A esta situado pola mita da tabla e o partido toca na casa.