lunes, 25 de enero de 2010

BERGANTIÑOS 2 - BERRES 1

Cronica by: SusoXXL

Partido importantisimo para ambolos dous equipos un situado na 7 posicion e outro na 8.

No principio do partido a situacion foi ben levada polo Bergantiños atacando sin que o Berres puxera perigro na nosa porteria, chegouse o descanso do primer tempo co resultado inicial de 0-0. Nota do transcriptor: hai que destacar nesta primeira parte a garra e pundonor que puxeron Vila e Cantelar para arrinconar o rival na sua area sen que puidesen sacar o balon xogado.
Comezou a segunda parte atacando o Bergantiños, pero no minuto 18 un despexe da defensa do Berres colleulle as costas a nosa defensa e conseguiron anotar o 0-1. O Bergan seguiu acorralando e facendo presion co resultado de corte da defensa pase a Roberto este pase a Cheli que con uha preciosa vaselina puxo o marcador no empate 1-1 sendo o minuto 32 do sgundo tempo.
O Bergan seguiu atacando pero sin resultado ,pero faltando 2 minutos e o Berres atrincherado na sua area dando o empate como bo falta cometida o xogador do partido Roberto e sacada por el mismo pase o centro da defensa toque de Monchiño pase a Cheli e cunha gran sangre fria batio o porteiro do berres acadando o 2-1 definitivo.

A semana proxima descansamos na liga pero recibimos en copa o Melide, equipo que nos infrinxiu a nosa ultima derrota na xornada anterior polo que ainda quedan contas pendentes (Chely dixit).