martes, 19 de enero de 2010

MELIDE 3 - BERGANTIÑOS 1

Está é a crónica que mandou Suso XXL do partido do sábado:

Non puido ser chegamos con numerosas baixas. O partido puxenos costa arriba xa que no minuto 15 da primeira parte puxeronse con 1-0 nuha xogada pola parte dereita que materealizou o dianteiro con un tiro cruzado que nada pudo facer o porteiro.
No minuto 30 do primer tempo, unha cesion o porteiro no cual o despexar revotou no seu dianteiro e marcaron o 2-0 , fomos o descanso na reanudacion do partido empezamos acorralalos na súa área co resultado do unha gran xogada, pase de Vila a Milito e gol 2-1 seguimos presionando pero faltando 2 minutos o Melide nunha contra marcounos o 3-1 definitivo.

Esta vez non temos reportaxe fotográfico porque o reportero non acudiu o partido. Outra vez será.