NAS EIROAS

HORA: 6,30

2 comentarios:

SUSO XXL PARA SINDO dijo...

Partido importantisimo para ambolos dous equipos un situado na 7 posicion e outro na 8. No principio do partido a situacion foi ben levada polo Bergantiños atacando sin que o Berres puxera perigro na nosa porteria,chegouse o descanso do primer tempo co resultado inicial de 0-0.Comenzando partido atacando o Bergantiños pero no minuto 18 um despexe da defensa do Berres e collendo as espaldas da defensa conseguiron o 0-1,o Bergan seguio acorralando e facendo presion co resultado de corte da defensa pase a Roberto este pase a Cheli que con uha preciosa vaselina puxo o marcador no empate 1-1 sendo o minuto 32 do sgundo tempo .
o Bergan seguio atacando pero sin resultado ,pero faltando 2 minutos e o Berres atrincherado na sua area dando o empate como bo falta cometida o xogador do partido Roberto e sacada por el mismo pase o centro da defensa toque de Monchiño pase a Cheli e cunha gran sangre fria batio o porteiro do berres acadando o 2-1 definitivo-.

Milito dijo...

Parece que Sindo ten un "enviado especial".Eu podo confirmar que mais ou menos foi asi...personalmente diria que a recuperacion do balon,na xogada do nos primeiro gol foi de Suso xxl...como e modesto normal que non o puxera.Con eso acabamos unha boa primeira volta,felicitacions a todos pola entrega e a preparar o partido de copa.