PROXIMO PARTIDO: BERGANTIÑOS - KARACHI CAF.

VS

KARACHI CAFETERIA

1 comentario:

suso a sindo dijo...

Todo empeza como casi sempre,o partido parecia facil pola situacion na clasificacion dos dous equipos o Bergantiños no posto 8º e o Karachi( Boiro)no 15º.Comenzou o partido algo descontrolado polo equipo do Bergantiños ,perdendo moitos balons e chegando malamente a porteria do Boiro ,eles corpotandose serios e ordenados chegando con peligro en varias ocasions a consecuencia de eso, falta cometida o dianteiro do Karachi no borde da area falta ben sacacada e chega o 0-1 minuto 14º da 1º parte ,no minuto 18º Moncho empata o partido chegando asi o descanso .
Empezouse a segunda parte con unha consigna clara por parte do adestrador do Bergantiños Cotelo presion e mais presion para ganar o partido .
Empezouse a poñer toda a carne no asador,atacando efusivamente e chegando as ocasions de Cantelar , Moncho e Bernardo pero tuvo que ser no minuto 19º falta sacada magistramente por Roberto e Milito con un gran cabezazo acada o 2-1 a favor do Bergantiños.
Apartir de ese momento o partido rompese para o Boiro,no minuto 35º falta cometida sobre Cheli saca moi ben templada Pepe e no centro da area estaba Cheli pa acadar o 3-1. Tuvo que ser no minuto 38º para que Javier fixera a xogada da tarde levando a dous defensas e o porteiro e acadando o 4-1 definitivo.