lunes, 8 de febrero de 2010

BERGANTIÑOS 4 -- KARACHI 1

Crónica do partido por Suso:

Todo empeza como casi sempre,o partido parecia facil pola situacion na clasificacion dos dous equipos o Bergantiños no posto 8º e o Karachi( Boiro)no 15'.Comenzou o partido algo descontrolado polo equipo do Bergantiños ,perdendo moitos balons e chegando malamente a porteria do Boiro ,eles serios e ordenados chegando con peligro en varias ocasións. A consecuencia de eso, falta cometida o dianteiro do Karachi no borde da área, falta ben sacacada e chega o 0-1 minuto 14' da 1º parte, No minuto 18' Moncho empata o partido chegando asi o descanso .
Empezouse a segunda parte con unha consigna clara por parte do adestrador do Bergantiños Cotelo: presion e mais presion para ganar o partido .
Empezouse a poñer toda a carne no asador,atacando efusivamente e chegando as ocasions de Cantelar , Moncho e Bernardo, pero tuvo que ser no minuto 19' falta sacada magistramente por Roberto e Milito con un gran cabezazo acada o 2-1 a favor do Bergantiños.
Apartir de ese momento o partido rómpese para o Boiro. No minuto 35' falta cometida sobre Cheli, saca moi ben templada Pepe e no centro da area estaba Cheli pa acadar o 3-1. Tuvo que ser no minuto 38' para que Javier fixera a xogada da tarde levando a dous defensas e o porteiro e acadando o 4-1 definitivo.