domingo, 31 de enero de 2010

COPA: BERGANTIÑOS 4 -- MELIDE 0, PASAMOS A SEGUINTE RONDA

Crónica do partido escrita por Suso:

Partido moi ben levado polo Bergan os nosos centrocampistas empezaron a coller posesion no medio do campo ,o Melide empezou presionando pero sin crear peligro na porteria local, foi no minuto 33 da primeira parte nun saque de esquina no que Roberto bate o meta visitante indo asi o descanso do partido. Reanudouse o encontro atacando o Melide sendo nun saque de esquina a favor noso, facendo un contrataque eles poideron empatar o partido, e como se di quen perdoa paga.Bernardo no minuto 12 da segunda parte marca o 2-0 ,repetindo no 33 e rematando o partido Milito marca o 4-0. polo tanto Bergantiños 4 Melide O Pasando o Bergantiños a siguinte ronda da copa.

jueves, 28 de enero de 2010

lunes, 25 de enero de 2010

BERGANTIÑOS 2 - BERRES 1

Cronica by: SusoXXL

Partido importantisimo para ambolos dous equipos un situado na 7 posicion e outro na 8.

No principio do partido a situacion foi ben levada polo Bergantiños atacando sin que o Berres puxera perigro na nosa porteria, chegouse o descanso do primer tempo co resultado inicial de 0-0. Nota do transcriptor: hai que destacar nesta primeira parte a garra e pundonor que puxeron Vila e Cantelar para arrinconar o rival na sua area sen que puidesen sacar o balon xogado.
Comezou a segunda parte atacando o Bergantiños, pero no minuto 18 un despexe da defensa do Berres colleulle as costas a nosa defensa e conseguiron anotar o 0-1. O Bergan seguiu acorralando e facendo presion co resultado de corte da defensa pase a Roberto este pase a Cheli que con uha preciosa vaselina puxo o marcador no empate 1-1 sendo o minuto 32 do sgundo tempo.
O Bergan seguiu atacando pero sin resultado ,pero faltando 2 minutos e o Berres atrincherado na sua area dando o empate como bo falta cometida o xogador do partido Roberto e sacada por el mismo pase o centro da defensa toque de Monchiño pase a Cheli e cunha gran sangre fria batio o porteiro do berres acadando o 2-1 definitivo.

A semana proxima descansamos na liga pero recibimos en copa o Melide, equipo que nos infrinxiu a nosa ultima derrota na xornada anterior polo que ainda quedan contas pendentes (Chely dixit).

Bergan - Berres (taberna)

martes, 19 de enero de 2010

MELIDE 3 - BERGANTIÑOS 1

Está é a crónica que mandou Suso XXL do partido do sábado:

Non puido ser chegamos con numerosas baixas. O partido puxenos costa arriba xa que no minuto 15 da primeira parte puxeronse con 1-0 nuha xogada pola parte dereita que materealizou o dianteiro con un tiro cruzado que nada pudo facer o porteiro.
No minuto 30 do primer tempo, unha cesion o porteiro no cual o despexar revotou no seu dianteiro e marcaron o 2-0 , fomos o descanso na reanudacion do partido empezamos acorralalos na súa área co resultado do unha gran xogada, pase de Vila a Milito e gol 2-1 seguimos presionando pero faltando 2 minutos o Melide nunha contra marcounos o 3-1 definitivo.

Esta vez non temos reportaxe fotográfico porque o reportero non acudiu o partido. Outra vez será.

viernes, 15 de enero de 2010

lunes, 11 de enero de 2010

BERGANTIÑOS 1- REDSYL ABANQUEIRO 3

Sentounos mal o turrón e de paso fixemos de Reis Magos e regalámoslle o partido aos contrarios. Mala, moi mala primeira parte que fixo que ao final da mesma perderamos 0-3, co cal está todo dito, a remontada era case imposible.

Tarde de frio polar, os que estaban no banco rechinaban os dentes e non era para menos. Unha foliada de cambios apesares de que aínda houbo dous ou tres que estaban alí pero non se vestiron. De nada nos serviu. Derrota merecida.

O único positivo
a volta de dous craks en todo o sentido, aquí os tendes: O Bardo de Varcia e o Presi........ Nesta foto xunto co Presi está Pepe ataviado apropiadamente para a ocasión.

Pouco más queda que dicir deste mal partido, só que como de costume ao final do mesmo tivo lugar o xa famoso mundialmente "terceiro tempo" a base de "conexada" e "churrascote", ahí sí que é difícil que nos gañen....non oh......ahí non nos gañan nin de coña.

Finalmente déixovos coa reportaxe fotográfica que ao ser de noite..........ten algunhas carencias: