13 OUTES DEP. CASAIS 18
14 IMPRENTA AYUDE ARZUA 15
15 MIGUEZ CUTRIN E CORES 15
16 CARCACÍA 9

Partido xogado en Calo , tres puntos que se lle foron o Bergantiños das mans o partido pudo sentenciarse nos primeiros curarentacinco minutos pero como se di o que perdoa des pois perde, eso pasoulle o Bergantiños asi foi que veo de terras Santiagesas sin ningun punto para Carballo.

O partido na primeira parte acabou a 0-0 des pois de errar varias ocasions dos delanteros do Bergan ,comenzase a segunda mitade en uha xogada pola parte esquerda marchase Julio tira a porteria o rechaze quedalle o balon a Cotelo que marca o 0-1 , os dez minutos falta direta que marca os da Presidencia no minuto 20 nova falta no borde da area do Bergan e acadan o 2-1 volcase o Bergantiños na porteria contraria para acadar o empate e carreira de Milito pola dereita en cara o porteiro e dun dereitazo marca o 2-2, corria o minuto 88 de partido, sacan de medios balon largo e marcan o 3-2 favorable o Conselleria non tedo tempo para mais que para uha xogada na cal o Bergan poido empatar o partiddo pero o remate de Alverto foise fora por moi pouco e asi finalizaba o encontro co resultado de Conselleria Presidencia 3 Bergantiños 2 .