lunes, 30 de enero de 2012

BERGANTIÑOS 1 VILLESTRO 1

EQUIPO DO SUPER- VETERANOS DO BERGANTIÑOS

ROBERTO MARCARIA O GOL DO EMPATE

Partido de copa xogado en Carballo no cal o Bergantiños quedou eliminado a penaltis , non ten sorte o equipo de Carballes na competicion copera da liga de Santiago casi sempre queda eliminado nas primeiras de cambio . Partido clasico copero visto na tarde do sabado nas Eiroas xogouse contra Villestro equipo lider da segunda division, con xogadores moi novos que saben xogar ben o futbol. Nun saque de esquina o Villestro adelantase no marcador era o minuto 15 da primeira parte o Bergantiños apretou pero non chegaba o empate tuvo que esperar o minuto 80 cando Roberto dun trallazo acadaba o 1-1 . asi finalizaba o partido, pasamos os penaltis xogabase todo a uha carta , tiraronse seis penaltis de cada lado e a sorte estuvo de parte dos de Villestro os cales pasan a siguiente ronda.