lunes, 9 de enero de 2012

BERGANTIÑOS 4 SIONLLA 2

XOGADA DO PRIMER GOL OBRA DE CARLOS LANDEIRA

LEO MARCARIA O CUARTO GOL POLA ESCUADRA.

Despois das festas navideñas empezamos a xogar na liga de Santiago era uha incognita saber como viria a xente despois dos escesos das navidades pero a sorpresa para o adestrador foi que os xogadores viñeron moi en forma. Esta vez tocou de xogar contra o Sionlla, equipo que o ano pasado ganaranos os dous encontro tiña o bergantiños uha conta pendiente . Xogamos no campo grande das Eiroas en Carballo . Comenza o partido triangulando ben o Bergan o Sionlla facia contra ataques peligroso tiña un dianteiro centro moi rapido e os defensas do Bergan sabiano do ano pasado. Corria o minuto 20 da primeira parte sale co balon controlado do lateral dereito Javier despoi de regatear aun contrario pasalle o balon a Milito o cal centra e Landeira marca o 1-0 para o Bergan o partido poñiase de cara pero pouco duraria a alegria o equipo local xa que os tres minutos marca o empate o equipo do Sionlla era o 1-1 asi iriamos o descanso. Reanudouse o partido o Bergan queria o tres puntos e empezou a crear o casions, era o minuto 8 cando Landeira vaise cara a porteria do Sionlla e o defensa faille un clarisimo penalti que o colexiado non aprecio, no minuto 12 falta no medio do campo, saque largo de Alverto e Milito marca o 2-1 poñianse ben as cousas outra vez para o Bergan os xogadores locales querian sentenciar o partido canto antes e nuha xogada moi rapida Digo pase aLandeira que por partida doble marca o 3-1 o Bergan empezou a xogar mais comodo tendo ocasions claras de marcar por Diego, Moncho e Pepe pero por mala sorte fallaronse o que non perdonou foi Leo corria o minuto 35 cando Vila dalle un gran pase a Leo e despois de recortar o defensa e desde fora da area marca pola escuadra un gran gol, asi sentenciamos o partido o Sionlla marcaria un segundo tanto no minuto 40 o partido acabaria co resultado de Bergantiño 4 Sionlla 2.