13 OUTES DEP. CASAIS 15
14 IMPRENTA AYUDE ARZUA 15
15 MIGUEZ CUTRIN E CORES 15
16 CARCACÍA 9

O pasado sabado xogouse en Carballo un partido importante contra un dos favoritos da liga, os Veteranos do Compostela eles estaban de terceiros na clasificacion e o Bergan ocupaba o posto numero quinto ,recordar que ascenden os catro primeiros de cada categoria.

O partido poñiase de cara no minuto 15 xogada pola banda dereita de Diego pase o borde da area grande e Cheli dun dereitazo marca o 1-0 pero o Compostela empataria nuha xogada de mala sorte para o Bergantiños, balon largo cara a porteria de Charli despeja o balon rebota nu defensa local e quedalle o balon o dianteiro do Compos que non ten mais que empuxala o fondo da porteria, era o 1-1 o Bergan empezou apretar o equipo Santiagues , xogada de Diego pase enprofundidade a Julio que non perdoa e marca o 2-1 o Bergantiños creaba numerosas ocasion de marcar pero tubo que esperar a segunda parte, galopada de Nacho pola banda dereita baise cara a porteria e dun gran disparo acada o 3-1 definitivo, polo tanto resultado final Bergantiños 3 Veteranos Compostela 1.