miércoles, 19 de octubre de 2011

TOURO 3 BERGANTIÑOS 1

Ningun se imaginaba o que seria a segunda parte.
Desplazamonos as terras do televisivo Jose Ramon Galloso a (Touro) onde esta a famosa discoteca Dona - Dana , dia moi caluroso campo de herba sintetica e moi boas instalacions deportivas.

Empezamos ben o encontro triangulando e salindo en contrataques moi perigrosos o Touro non daba encontrado o sitio no partido Milito entraba varias veces polo carril dereito asi foron surgindo varias ocasions, no minuto 20 da primeira mitade Diego dalle un pase interior a Landeira e marca 0-1 todo se poñia de cara para o Bergantiños, no minuto 28 penalti a favor do Touro pero a nosa pantera de bertoa Charli fai uha gran parada, o Bergan doulle alas e pensamos que o Touro iva a baixar a guardia, e hasta o final do primer tiempo asi foi asi que empezamos apretar o acelerador Nacho tuvo a ocasion de marcar o segundo gol pero o balon saliulle alto, asi co 0-1 fomos o descanso fixeramos uha primeira parte moi boa.

Comenzamos a segunda parte, cambiando todo o panorama do partido os de Touro foronse cara a porteria de Charli triangulando e chegando con ocasions, asi foi que marcaron no miunto18 o 1-1 nese momento foronse arriva e o Bergan intentaba calmar o temporal como podia, era o minuto 28 cando marcaron o 2-1 intentamos irnos a empatar o partido pero eles nun contrataque moi rapido sentencia o partido marcando o 3-1 definitivo polo tanto resultado finalTouro3 Bergan 1