domingo, 30 de octubre de 2011

BERTAMIRANS 4 BERGANTIÑOS 2

Desplazamonos o Axuntamento de Ames concretamente a Milladoiro a xogar contra o Bertamirans equipo que ocupa os postos altos da clasificacion , as instalacions casi recien estrenadas campo de herba sintetica e uha tarde estupenda para practicar o futbol.
Comenzamos o partido algo nerviosos o Bertamiras meteusenos en cima e o Bergan non xogaba comodo , trascurrindo o partido foronse asentando os xogadores do Bergan , cando mellor se estaba xogando centro desde a parte dereita e marcan o 1-0 adelantase o Bertamirans corria o minuto 40 cando a gacela de Silvan, Milito ,metese pola banda dereita e acada o empate 1-1 fomos o final da primeira parte .
"Os descansos dos partidos son para repoñer forzas, estirar musculos , tomar agua e comentar como se pode xogar as segundas partes dos encontros, sin embargo o equipo do Bergantiños en vez de facer eso dedicanse a discutir uns con outros , eso estanos perjudicando nos encontros, por eso pido que nos deixemos de discutir e nos centremos nos partidos uhas veces xogaremos mellor e outras veces xogaremos peor, uhas veces ganaremos e outras veces perderemos pero dixemonos de discutir, como dice o noso amigo no pasa nannnnnnnnnnnnnnnnn."
Despois desta recrimenda para todos o que compoñemos o equipo do Bergantiños veteranos da liga de Santiago volvemos a comentar a segunda parte do partido reiniciamos o encontro atacando o Bertamiras e tendo ocasions claras que salian fora por moi puco sin embargo Nacho poido conseguir adelantarnos no marcador pero o balon saliu por arriva do travesaño , corria o minuto 15 cando o Bertamiras saca un corner e acada o 2-1 novamente no minuto 25 despeje da defensa do Bergan caille o rechace o dianteiro do Bertamiras que bate a Charli era o 3-1, cambiouse a defensa de tres asi foi cando o torpedo de Oza Moncho marca o 3-2 habriase a esperanza para empatar o partido xogouse ben e tubemos ocasions de Bernardo, Roberto e Milito pero o porteiro parabo todo, no minuto 40 o Bertamiras nuha contra moi rapida acada o difinitivo 4-2 resultado final Bertamirans 4 Bergantiños 2.