domingo, 9 de octubre de 2011

BERGANTIÑOS 3 - LOUSAME 3

Partido con alternativas o xogado no anexo das Eiroas na tarde do sábado. O Bergantiños comenzou mandando no marcador 1-0 minuto 18 marcou Julio a centro de Milito, empataron os de Lousame nunha pelota que rechazou a defensa, caiulle a un delantero que desde a frontal, rebotou nun defensa e entrou na porteria de Oscar. Novamente se adiantou o Bergantiños, pase en profundidade que Julio non desaproveita y métella ao porteiro no primeiro pau. Antes do descanso o Bergantiños pudo incrementar a súa ventaxe con dúas ocasión clarísimas, pero unhas veces o porteiro y otros a mala punteria deixaron o marcardor como estaba 2-1.

Na segunda parte caraja monumental, o peso do partido levao o Bergantiños, que pudo aumentar a ventaxe en dúas ou tres ocasión, pero foi o equipo contrario o que empatou por medio de un falta directa que sacaron ao borde da semicírculo da área.  Non lle perdiu a cara o partido o Bergantiños e seguiu achucando, eles pola súa parte resgardabanse atrás e saían en perigrosos contraataques. Nunha xogada de aproximación intérnase no borda da área un dianteiro deles dispara, dá nun defensa e entra na porteria sin que Oscar puidera facer nada. Mala sorte pois dos goles deles tropezaron na defensa. Cerca do minuto corenta empata Carlos meténdolle o balón por enriba ao porteiro deles. Uns minustos máis tarde é Julio o que remata desde a frontal da área ao pau dereito da porteria deles, pero a pelota hoxe non era a nosa aliada e a cousa rematou en tables, pera mín inxustas porque as oportunidades tivemolas nós e dous goles deles foron de rebotes, pero así é o fútbol.