BERGANTIÑOS 2 CARCACIA 1

DESTACADO DO ENCONTRO MARCOU O GOL DA VICTORIA( MONCHO)
Novas camisetas donadas por INSTALACIONS TASENDE
GOL DE ROBERTO 1-1
Segunda victoria en Carballo ante o Carcacia de Padron , partido moi disputado xogado no aneso das Eiroas .
Non comenzou ben o partido para o Bergan xa que no minuto 15 da primeira parte adelantase o Carcacia nun balon suelto dentro da area do Bergan, asi aguantaron hasta o descanso do encontro o cal o resultado era de Bergan o Carcacia 1.
Comenzamos o segundo tempo ca consigna clara de marcar o empate canto antes mellor, asi que xogada de fora de banda saca Pepe a Diego centra e Roberto dun gran testarazo marca o 1-1 o Bergan queria ganar o partido e empezou a crear numerosas ocasions, por mediacion de Landeira Julio e Milito pero o balon resistiase a entra na porteria o equipo visitante facia contra golpes con moito peligro, asi que no miuto 30 Oscar fixo duas paradas impresionastes que pouderon ser dos goles favorables para o Carcacia pero como di o refran o que perdona depois perde asi que no minuto 43 da segunda parte xogada de Diego pase a banda o tanque do bergan Vila pasalla o torpedo de oza Moncho que con un trallazo de fora da area marca osegundo gol para o bergan, polo tanto reultado final Bergantiños 2 Carcacia 1 partido moi reñido polos dous equipos.
Bo resultado para poñerse na mitade da tabla clasificatoria e despois do partido fomos cenar a de Tino de Oza uns sabrosos mexillons e uha riquisima carne .
Aquí está Moncho outra vez despois de unha dieta hipocalórica, está máis favorecido ¿a que sí?: