BERGANTIÑO EN ESTEIRO 21-5-2011 ALBERTO,CHARLI,FARIÑA,NACHO,PEPE,VILA,OSCAR,SUSO E VILLAR.

OBXETIVO CUMPLIDO XA SOMOS DE PRIMEIRA

BERGANTIÑOS EN ESTEIRO

O PRESI SR. VILA

Este ano o Bergantiños veteranos da liga de Santiago, tubo un bo ano quedando terceiros na liga e ascendendo a primeira division B.
O ultimo partido tocounos de desplazarnos a Costa da Morte, en concreto a Esteiro o campo Jose Luis Vara escelentes instalacions deportivas e o campo de herba sintetica en moi bo estado para xogar.
Partido no que tanto o Esteiro como o Bergantiños non se xogaban nada, e eso notouse no partido xa que foi de guante blanco, con uha gran deportividade entre os dos equipos.
O resultado foi Esteiro-5 Bergantiños-3 goles do bergan Javier Ferreiro, Bernardo e Diego.

domingo, 15 de mayo de 2011

DE PRIMERA OE.....DE PRIMERA OE....DE PRIMERA OE..OE...OE.

O sábado pola tarde o Bergantiños gañoulle ao Trazo por 3-2 conseguindo o ascenso matemático a primeira división B. O partido comenzou mal porque os visitantes adiantaronse no marcador 0-1 nun despiste defensivo que deixou só diante de ChaRli a un dianteiro deles. Cara o minuto 35 Julio colliu un balón no centro do campo de despois de varias combinacións plantouse na área e estableciu o empate, con unha vaselina por enriba do porteiro contrario.
Asi terminou a primeira parte 1-1, na que non se xogou nada ben.
Na segunda parte cambiou a cousa, xa se empezou a baixar o balón e froito dun millor xogo chegou o segundo gol. Unha apertura hacia a banda esquerda con centro de Cheli a área e eles marcan en propia meta. O 3-1 foi outro golazo de Julio en toda a escuadra. Uns minutos antes Paz, o árbitro expulsara a Moncho por doble amonestación. O equipo non se veu a baixo, posicionouse ben y conseguiu o terceiro gol. Cando pasaban cinco minutos do tempo reglamentado marcaron eles o segundo gol.
Victoria traballada, pero victoria suficiente para recoller o premio tan merecido polo traballo acadado durante todo o ano e conseguir o obxectivo que era ASCENDER A PRIMEIRA.
Noraboa a todos e cada un dos xogadores, ao adestrador e o presidente Viliña. Merecestelo, si señor.....
Agora ides ver unhas fotiños do partido e da celebración e cando poida vou subir un video, pero cando poida.
FELICIDADES CAMPIÓNS..
BERGAN 3 - TRAZO 2. ASCENSO A PRIMEIRA
Por certo acabo de crear un correo electrónico  para o club que é  o seguinte: berganveteranos@gmail.com, e a clave para entrar xa vola direi, así poderedes entrar todos, e tamén poden os demáis equipos e inclusive a Asociación comunicarse con vos através de este correo.

lunes, 9 de mayo de 2011

XANADU SILLEDA 1 BERGANTIÑOS 4

O Bergantiños dou un paso moi importante na mision de subir a primeira division da liga de veteranos de Santiago.
Desplazouse a Silleda o partido foi as 5 da tarde no campo municipal ,un campo de herva sintetica moi duro e moi seco.
Comenzou o partido mal para o Bergan xa que no minuto 5 adelantase o Silleda nun balon largo que colle a defensa algo despistadas, 1-0 reacionou ben o equipo xa que no miuto 12 falta cometida sobre Cheli o borde da area saca Alberto e con un gran disparo acada o empate 1-1.
No minuto 20 Bernardo despois duha xogada ben trenzada pola delantera do bergantiños marca dun gran disparo 1-2, o equipo do Silleda empezou a trenzar varias xogadas cara a meta de Charli pero o cancerbeiro bergantiñan parou moi ben, a iniciativa do xogo tiña o Bergan asi foi que no minuto 40 Milito marca un golazo desde fora da area e pola a parte dreita da meta do Silleda 1-3 o equipo local empezou a baixar a guardia e asi chegouse o final da 1ª mitade.

Reanudose o partido e Diego tubo no minuto 11 uha ocasion de marcar pero o porteiro local adelantouselle moi ben , o Silleda tubo nesta segunda mitade varias ocasions pero non acertaron cara o gol,no minuto 25 xogada de Bernardo pase a Moncho que fusila o porteiro local 1-4
con este resultado todo estaba vendido e os dou equipo esperaba o pitido fina do colexiado.
Asi pois bo partido do Bergan que solo lle valia ganar e asi se fixo , foi un pasiño mais para acadar o ascenso.