lunes, 9 de mayo de 2011

XANADU SILLEDA 1 BERGANTIÑOS 4

O Bergantiños dou un paso moi importante na mision de subir a primeira division da liga de veteranos de Santiago.
Desplazouse a Silleda o partido foi as 5 da tarde no campo municipal ,un campo de herva sintetica moi duro e moi seco.
Comenzou o partido mal para o Bergan xa que no minuto 5 adelantase o Silleda nun balon largo que colle a defensa algo despistadas, 1-0 reacionou ben o equipo xa que no miuto 12 falta cometida sobre Cheli o borde da area saca Alberto e con un gran disparo acada o empate 1-1.
No minuto 20 Bernardo despois duha xogada ben trenzada pola delantera do bergantiños marca dun gran disparo 1-2, o equipo do Silleda empezou a trenzar varias xogadas cara a meta de Charli pero o cancerbeiro bergantiñan parou moi ben, a iniciativa do xogo tiña o Bergan asi foi que no minuto 40 Milito marca un golazo desde fora da area e pola a parte dreita da meta do Silleda 1-3 o equipo local empezou a baixar a guardia e asi chegouse o final da 1ª mitade.

Reanudose o partido e Diego tubo no minuto 11 uha ocasion de marcar pero o porteiro local adelantouselle moi ben , o Silleda tubo nesta segunda mitade varias ocasions pero non acertaron cara o gol,no minuto 25 xogada de Bernardo pase a Moncho que fusila o porteiro local 1-4
con este resultado todo estaba vendido e os dou equipo esperaba o pitido fina do colexiado.
Asi pois bo partido do Bergan que solo lle valia ganar e asi se fixo , foi un pasiño mais para acadar o ascenso.