domingo, 1 de mayo de 2011

MARQUEZ VILELA 1 BERGANTIÑOS 3

Nova victoria a domicilio do Bergantiños , esta vez tocou de xogar en Lestedo preto de Santiago nun campo que parecia mais un patatal que un campo de futbol, por sorte xa quedan poucos.
Xogamos as 7 da tarde ambolos dous equipos se xogaban algo, os locais para sair dos postos de descenso e pola outra banda o Bergan para seguir nos posto de ascenso.Comenzou ben para o Bergantiños xa que no minuto 10 Leo marca 0-1 pero pouco duraria alegria porque no minuto16 marcaria o empate o equipo local 1-1 teriamos que esperar o minuto 36 para que Bernardo marcara o 1-2 de seguido xogada de Milito pola dereita pase da morte a Cheli que bate o porteiro local 1-3 asi acabou a primeira mitade.
Reanudouse o xogo volcandose Vilela na porteria sin ter ningun resultado positivo o equipo visitante facia contraques peligroso xa que no minuto 18 da segunda parte Cheli tuvo uha ocasion de marcar pero o tiro sali rozando o poste tamen tuveron ocasions Julio, Pepe e Diego en difinitiva bo partido do Bergan e resultado xusto os tres puntos viñeron pa terras de Bergantiños.