domingo, 23 de enero de 2011

NOVA VICTORIA, ESTA VEZ A DOMICILIO: CACHEIRAS 0 -- BERGANTIÑOS 1

Esta vez non foi o cronista, pero as noticias chegaron igualmente. Nova victoria na escalada por un posto de ascenso. Esta xente está imparable no que vai de ano aínda non perderon ningún partido. Que siga a racha. Segundo me contan o gol foi obra de Cotelo, que parece que este ano quere sairse, seica fixo un golazo impresionante. Noraboa. Durante a semana xa publicarei algunhas fotos que me mandou Suxo XXI

ESTA É A CRÓNICA DE SUSO:
"Seguimos puntuando no noso campo o que é moi importante para as nosas aspiracions. Esta vez chegaban o equipo Ras de Ras que na primeira volta ganaranos 4-2 e xogaranos o partido en Milladoiro.
O partido empezou ben para o Bergantiños xogada pola parte esquerda Bernardo pasalle a Cotelo e Cotelo con uha vaselina marca o 1-0, era o minuto 10 da primeira parte e asi xegouse o descanso.
Reanudouse o partido contratacando os de Milladoiro pero sin crear moito peligro na porteia de Oscar. No minuto 15 Julio tuvo uha boa ocasión con un forte tiro cruzado que parou ben o porteiro visitante, tuvemos que esperar o minuto 35 da segunda para ver o gol mais bonito que se viu nas Eiroas, balón despejado pola defensa do Milladoiro que caiu no circulo do medio do campo no campo do equipo visitante e alí estaba Milito que sin deixala caer no suelo marca o golazo do ano 2-0, polo tanto resultado final :
Bergantiños 2
Ras de Ras 0
noraboa polo triunfo"

domingo, 9 de enero de 2011

SIGUE A RACHA: BERGANTIÑOS 2 -- ESTEIRO 0

Nova crónica de Suso XXL sobre o partido contra Esteiro:

" Partidazo nas Eiroas entre o Bergantiños e o Esteiro ,dous equipos que se conocen ben xa que estuveron xogando na misma categoria moitos anos.
Xogabase o 4º posto na clasificacion , e o Esteiro estaba a 2 puntos , Eles viñan a manter esa posicion que da o ascenso directo a 1ª división.
Comenzou o partido atacando o Bergan triangulando e chegando a porteria do Esteiro con gran peligro. Eles facian contrataques peligrosos e no minuto 22 da primeira parte gol anulado a Rober, no que solo o colexiado viu fora de xogo enexistente. No minuto 35 gol fantasma que o arbitro no dou o Esteiro, nas protesta expulsaron o dianteiro do Esteiro. Asi termina a 1ª parte.
Comenzo da 2ª parte e o Bergan con un xogador máis quixo ir polo partido pero o Esteiro ben posicionado no campo non daba moitas opcions para que o Bergan marcara, encerrabanse ben e facian contraataques moi peligrosos. Tuvo que ser no minuto 42 nunha falta cometida xobre Xulio que Diegito maxistralmente sacalle as telarañas a porteria do Esteiro,seguidamente outra falta no borde da área que saca fenomenalmente Diego e Milito marca de cabeza o definitivo 2-0
polo tanto resultado final Bergantiños 2--Esteiro 0
Noraboa a todos polo partidazo que fixestes. "

sábado, 8 de enero de 2011

EMPEZOUSE O ANO CON GOLEADA A FAVOR: 6-1

Esta é a crónica do querido amigo Suso XXL o único que mantén vivo e dinámico este blog, preocupándose por sacar e mandar fotos e crónicas, gracias Suso XXL.
Crónica do partido:
" despois do turrón, champán , polvorons, etc, etc . Xogamos o partido que tiñamos aprazado. Importantísimo para ambos equipos para coller o pelotón dos da parte de arriba da clasificación.
Bergantiños 6
Marquez Vilela 1
goles JuliO 2,Moncho 2 Nacho1,Cheli 1 "

Noraboa.

miércoles, 5 de enero de 2011

DIA 6 NAS EIROAS AS 18,00 : BERGANTIÑOS -- CARPINTERIA MARQUEZ

Según informa Suso XXL mañán dia 6 haberá partido nas Eiroas ás 18 horas contra carpintería Marquez.. Así acabouse a lorchanería.....toca empezar a correr outra vez.