lunes, 17 de enero de 2011

ESCALANDO POSTOS: BERGANTIÑOS 2 -- RAS DE RAS 0

ESTA É A CRÓNICA DE SUSO:
"Seguimos puntuando no noso campo o que é moi importante para as nosas aspiracions. Esta vez chegaban o equipo Ras de Ras que na primeira volta ganaranos 4-2 e xogaranos o partido en Milladoiro.
O partido empezou ben para o Bergantiños xogada pola parte esquerda Bernardo pasalle a Cotelo e Cotelo con uha vaselina marca o 1-0, era o minuto 10 da primeira parte e asi xegouse o descanso.
Reanudouse o partido contratacando os de Milladoiro pero sin crear moito peligro na porteia de Oscar. No minuto 15 Julio tuvo uha boa ocasión con un forte tiro cruzado que parou ben o porteiro visitante, tuvemos que esperar o minuto 35 da segunda para ver o gol mais bonito que se viu nas Eiroas, balón despejado pola defensa do Milladoiro que caiu no circulo do medio do campo no campo do equipo visitante e alí estaba Milito que sin deixala caer no suelo marca o golazo do ano 2-0, polo tanto resultado final :