sábado, 8 de enero de 2011

EMPEZOUSE O ANO CON GOLEADA A FAVOR: 6-1

Esta é a crónica do querido amigo Suso XXL o único que mantén vivo e dinámico este blog, preocupándose por sacar e mandar fotos e crónicas, gracias Suso XXL.
Crónica do partido:
" despois do turrón, champán , polvorons, etc, etc . Xogamos o partido que tiñamos aprazado. Importantísimo para ambos equipos para coller o pelotón dos da parte de arriba da clasificación.
Bergantiños 6
Marquez Vilela 1
goles JuliO 2,Moncho 2 Nacho1,Cheli 1 "

Noraboa.

1 comentario:

susoxxl dijo...

Partidazo nas Eiroas entre o Bergantiños e o Esteiro ,dous equipos que se conocen ben xa que estuveron xogando na misma categoria moitos anos.
Xogavase o 4ª posta na clasificacion ,o Esteiro estaba a 2 puntos ,eles viñan a manter esa posicion a que da o ascenso directo a 1ª division.
Comenzou o partido atacando o Bergan triangulando e chegando a porteria do Esteiro con gran peligro eles facian contrataques peligroso,no minuto 22 da primeira parte gol anulado a Rober que solo o colexiado viu fora de xogo enesistente,no minuto 35 gol fantasma que o arbitro no dou o Esteiro nas protesta ex,pulsaron o diantiro do esteiro asi termina o 1ª parte.
Comenzo da 2ª parte o Bergan con un xogador mai quixo ir polo partido pero o Esteiro ben posicionado no campo non daba moitas opcions para que o bergan marcara encerrabanse ben e facian contra ataques moi peligrosos tuvo que ser no minuto 42 falta cometida xobre Xulio que Diegito maxistralmente sacalle as telarañas a porteria do Esteiro,seguidamente outra falta no borde da area que saca fenomenalmente Diego e Milito marca de cabeza o difinitivo 2-0