domingo, 9 de enero de 2011

SIGUE A RACHA: BERGANTIÑOS 2 -- ESTEIRO 0

Nova crónica de Suso XXL sobre o partido contra Esteiro:

" Partidazo nas Eiroas entre o Bergantiños e o Esteiro ,dous equipos que se conocen ben xa que estuveron xogando na misma categoria moitos anos.
Xogabase o 4º posto na clasificacion , e o Esteiro estaba a 2 puntos , Eles viñan a manter esa posicion que da o ascenso directo a 1ª división.
Comenzou o partido atacando o Bergan triangulando e chegando a porteria do Esteiro con gran peligro. Eles facian contrataques peligrosos e no minuto 22 da primeira parte gol anulado a Rober, no que solo o colexiado viu fora de xogo enexistente. No minuto 35 gol fantasma que o arbitro no dou o Esteiro, nas protesta expulsaron o dianteiro do Esteiro. Asi termina a 1ª parte.
Comenzo da 2ª parte e o Bergan con un xogador máis quixo ir polo partido pero o Esteiro ben posicionado no campo non daba moitas opcions para que o Bergan marcara, encerrabanse ben e facian contraataques moi peligrosos. Tuvo que ser no minuto 42 nunha falta cometida xobre Xulio que Diegito maxistralmente sacalle as telarañas a porteria do Esteiro,seguidamente outra falta no borde da área que saca fenomenalmente Diego e Milito marca de cabeza o definitivo 2-0