PROXIMO PARTIDO: BERGANTIÑOS - PEÑA UNIVERSO

SABADO 8 DE MAYO AS 18:30 NO ANEXO DAS EIROAS

4 comentarios:

O Bardo de Varcia dijo...

Estos teño entendido que teñen unha media de idade con moita "solera"...

Milito dijo...

Eu penso que vendran con forza porque estan mal na clasificacion e fanlle falta puntos pra non descender.

Pensaches ben,Milito,pero,aínda que non tiñan a idade que eu pensaba,tiñan abondo da "idea"que eu ía avanzando...Por certo,moito ánimo aos do"Madrí",a ver se para o ano con outros 400.000.000 de euros acerta e logra"facer equipo"dunha vez...O mellor sitio para fichar eu coido que é o mesmo Barcelona..."Allez,Madrí!"(je,je...)

para cantelar o sindo dijo...

bergan-- 4
peña universo--1

Partido sin moita historia o Berga tiña a obligacion de ganar para seguir cas aspiracions intactas para ascender e pola contra a Peña Universo a facer algun punto que os alexara dos postos de descenso.
Comenzou o partido co nerviosismo do Peña Universo aconsecuencia deso cesion o porteiro visitante Carlos Landeira rouba o balon e marca o 1-0 era o minuto tres da primeira parte ,neses instantes o Bergantiños era o dominador do partido tendo varias ocasions,tuvo que esperar o miuto vinte para que Carlo Landeira de novo para que se vira nas Eiroas co uha gran chilena acadara o 2-0 asi acabou a primeira mitade.
Reanudouse o partido tendo oportunidades os visitantes pero no minuto 18 da segunda mitade xogada de Bernardo pola parte esquerda pase atras e Rober marca o 3-0 con ese mazazo a pPeña Universo baixou a guardia o Bergan empezou ater moitos espacios asi no minuto 40 carreira galopante de Milito pola parte dereita caneando a varios contrarios e marca o 4-0 xa nos minutos de desconto os visitantes marcan o gol da honra quedando o resultado definitivo de Bergantiños-4 Peña Universo-1
partido sin moitos apuros para o bergan e aseguir polo vo camiño para acadar o obxetivo que o ascenso. susoxxl