martes, 27 de abril de 2010

ARZUA 0 - BERGANTIÑOS 3

A continuacion reproduzo unha cronica anonima recien chegada a redaccion deste blog:

Partidazo en Arzua. Comenzou o partido atacando o Arzua tendo algunha ocasion que desbarataron os defensas do Bergantiños, os primeiros cuarenta cinco minutos o resultado foi de 0-0. Reanudouse a segunda parte apretando e tendo unha gran ocasion do Arzua a que respondeu Oscar con unha gran parada. Logo da ocasion do equipo local xogada pola banda esquerda na que Roberto Sande puxo o 0-1 no marcador.
Seguimos atacando e no minuto 25, despois duha gran xogada persoal de Carlos acadou o o-2, o Arzua segueu presionando o Bergantiños saia peligrosamente en contraataques; a consecuencia dun deses contraataques falta o borde da area na parte dereita que sacou maxistramente Roberto Sande e cabezazo de Carlos Landeira e o marcador pasa o 0--3 definitivo. Gran partido do Bergantiños que asi sigue a estela dos primeiros clasificados e con opcions para ascender.