domingo, 5 de abril de 2009

TRAZO 2 - BERGANTIÑOS 3

Boas seguidores/as. O sábado pasado conseguimos prorrogar a nosa racha victoriosa en Chaian ante o Trazo. Non empezaba ben o partido para nós posto que no minuto 5 íamos perdendo 1 a 0 e todos lembramos partidos semellanten coma en Brión ou contra o Hamburguesería Verde. Pero ahora parece que nos sae todo ben e conseguimos empatar, e remontar en dez minutos mediante dous goles obra de Carlos Landeira, que aínda puido ampliar a súa conta con outro par de chicharros.
Co resultado de 1 a 2 chegouse á segunda parte, na que nos vimos algo máis apurados pero soubemos manter o control do partido para marcar o 1 a 3 por medio de Diego, aínda que pouco nos durou pois eles facían o 2 a 3 case de seguido ó transformar un penalti.

Esta semana descansamos na liga, pero estamos a ver se argallamos un amistoso para viernes ou sábado. Seguiremos informando...

Aquí están as fotos da victoria en Chaian contra o Trazo. Que as disfrutedes.....xa sabedes o que tendes que facer para velas. Saúdos e ... Forza Bergantiños!!

PARTIDO CONTRA O TRAZO 2-3