sábado, 8 de diciembre de 2012

A POBRA 2 BERGANTIÑOS 1

SAQUE DE ESQUINA DONDE NACEO  1 -0

LANDEIRA SOLO ANTE EL PELIGRO
Gran partido o disputado o pasado sabado polo Bergantiños na Pobra do Caramiñal ante un dos favoritos da categoria da 1º division A da liga de Santiago,a mala fortuna impedeo que o equipo carballes trouxera algun punto de terras do barbanza.o Pobra adiantouse con un 0 - 2 nos minutos 45 e 80 acortaria Milito que fixo o gol carballes no minuto 85. No encontro hay que destacar duas xogadas que poideron cambiar o resultado final, no minuto 35 xogada e Cantelar no 65 oportunidade de Carlos Landeira e destacar paradons do cancebeiro Bergantiñan, con parada de un penalti incluido Ocar.