domingo, 7 de octubre de 2012

KUBOS LALIN 2 - BERGANTIÑOS 2

O Bergantiños desplazabase a terras  pontevedresa do cocido a Lalin e trouxo un sabor agridulce polo resultado xa que as miras era ganar o partido e traer os tre puntiños pa terras bergantiñanas.
O partido poñianse ben para o berga xa que no minuto 20 Nacho despois dun cabezazo de Landeira o largueiro acadaba o 0 - 1 para os carballeses apartir do gol o Lalin empezouse a crecer e no minuto 40 acadarian o empate ,asi foise o descanso do partido na reanudacion os 10 minutos o Lalin marca o 2 - 1 a partir de  ese minuto solo un equipo no Anxo Cortizo foi o bergantiños ocasion tras o casion pero erravanse todas oportunidades de gol oportunidades claras de Landeira , Milito e Julio tuvo que ser Bernardo no minuto 85 que empataria o partido despois dun disparo axustado o pau esquerdo do porteiro do Lalin. Merecio mais o bergan da salida a Lalin . Polo menos o Bergantiños sigue sumando puntos que o final da tempada poden dar a salvacion para manterse na categoria.

Equipo Puntos P.J. P.G. P.E. P.P. G.F. G.C.