Tres puntiños que se foron de Carballo pa terras santiaguesas a recompensa de traballo do minimo esforzo que a Peña Navegante soupo a proveitar para sacar tres maravillosos puntos.

luciano e trigo preocupados pola mala sorte do equipo
bergantiños - peña navegante
bergantiños  - peña navegante
Poñianse ben as cousas para o equipo visitante xa que no minuto 20 un dos centrales do bergan fai un penalti claro o dianteiro da Peña Navegante marcaban 0 - 1 asi foise o descanso sin mais oportunidades para ambos equipos , na  reanudacion  os tenicos do bergan  Luciano e Trigo adiantaron lineas asi que no minuto 15 Landeira acadaria o empate,o bergan seguiu atacando e Landeira ,Bernardo e Milito tuveron oportunidades para adiantarse no marcador pero erraon o tiros, no minuto 70 expulsarian a Diego por doble tarxeta amarela os visitantes non perderon aportunidade de atacar a porteria de Oscar, corria o minuto 85 despois duha falta marcaria o equipo visitante poñianse 1  - 2  o bergan ainda tuvo uha ultima oportunidade de empatar pero o dianteiro fallou.O bergan mereceo mais neste encontro pero como o futbol e futbol ai que coller animos para ir o proximo sabado con ganas a Agolada.