lunes, 12 de marzo de 2012

BERGANTIÑOS 2 BERTAMIRANS 5

DESILUSION NO BANQUIÑO DO BERGANTIÑOS TRAS A DERROTA.

Gran transpes do Bergantiños nas Eiroas ante uns dos candidatos o ascenso a 1º division A da liga de Santiago.
O sabado pasado o Bergantiños perdia en Carballo ante un fiel candidato o ascenso de catagoria o Bergan tiña que puntuar para non que dar descolgado dos postos de arriva da tabla clasificatoria ganando poñeriase apuntos co Bertamiras pero non pudo ser o equipo visitante veo a Carballo ca consigna clara o de levarse os tres punto e asi foi marchou con tres puntiños moi importantes para as suas aspiracions de ascender de categoria.
O partido comenzou ben para o equipo visitante xa que no minuto 25 un tremendo disparo desde fora da area marcaba o 0 - 1 no minuto 35 penalti a Julio Casal que materealiza Diego era o 1 -1 asi foise o descanso as espadas estaban en alto , o Bergan tubo na 1º mitade varias ocasions de adelantarse no marcador pero o porteiro visitante tiña a sua tarde de gloria.
Comenzaba a segunda parte atacando o Bergan os de Bertamirans facian contrataques moi peligrosos , no minuto 15 saque de esquina a favor do equipo visitante e marcarian o 1 -2 poñianse as cousas mal non merecian estar ganando era a primeira vez que se achegaban a porteria do Bergan , no minuto 20 dabanos a puntilla marcando o 1 -3 ahi acabouse o partido eles xogaban comodos e marcaron dous goles mais, no minuto 45 Milito marcaria o difinitivo 2 - 5 a favor do Bertamirans.