lunes, 28 de noviembre de 2011

ARZUA 0 BERGANTIÑOS 1

CARLOS LANDEIRA MARCANDO O GOL DA VICTORIA EN ARZUA

Resultado moi positivo que trouxemos das terras de Arzua o cal nos pon na 5ª plaza da clasificacion a saltos de formija dos catro que esta por encima nosa. Comenzamos o partido as 6.30 no campo do Arzua un gran complejo deportivo xa que estan todas as instalacions xuntas. Nos primeiros minutos o Bergantiños empezou tocando ben o esferico atacando sin darlle moitas facilidades os de Arzua para que sacaran o balon controlado . Corria o minuto 15 cando un saque de esquina Vila da o primero aviso o balon salio rozando o largueiro,o bergantiños non queria vir de Arzua sin ningun puntiño. Minuto 30 crucial do encontro saque largo do noso pantera de bertoa Charli chega a Landeira que marca o 0--1 asi chegamos o descanso . Comenzamos o segundo tempo o Arzua intentaba acorralanos na nosa porteria e tubo moitos minutos que asi foi pero a defensa e o porteiro do Bergantiños defendiase como o gato panza arriva, no minuto 35 da segunda parte os de Arzua tuberon a ocasion da tarde pero Luciano sacouna debaixo dos paus.Bo partido de todos os que foro a Arzua, temos que seguir nesta linea e asi conseguiremos a permanencia ou teremos que soñar con algo mais. Polo tanto gran partido defensivo do Bergantiños que marcou e soupo gardar a roupa e traer tres puntiños moi importantes para Carballo.

SABADO 3 NOVIEMBRE CAMPO DAS EIROAS ( CARBALLO) HORA 6.30 BERGANTIÑOS -- ULLA .OIL ( PONTE -ULLA)

DESPOIS DO PARTIDO TEREMOS UHA CEA NA DE MONCHO EN OZA .

lunes, 21 de noviembre de 2011

BERGANTIÑOS 4 MOMO SAN PEDRO 2

JULIO AUTOR DO GOL DO EMPATE

Tocounos sufrir outra vez parece que a nosa jandica esta tempada.
Xogamos as 7 da tarde nas Eiroas o rival era esta vez o Momo San Pedro equipo cerca de Vedra .
Comenzamos o partido tanteandonos uns a outro eles acadaron o ascenso de categoria de cuartos era un equipo que conociamos ben. Poucas ocasions na primeira mitade polas duas partes asi que quedamos a 0-0 .
Na segunda parte do partido era cando iva chegar o aluvion de goles , nada mais que seis goles .
No minuto 15 adelantase o Momo San Pedro con un tiro raso desde fora da area , empataba o partido Julio, no minuto 20 Carlos Landera poñianos por diante, no minuto 28 seguidamente marca Moncho o 3-1 parecia que tiñamos o partido controlado pero o Momo nuha contra acorta distancias poñendose 3-2 quedaban 10 minutos os cales tocabanos sufrir, enpezamos a poñernos nerviosos o equipo visitante atacaba a porteria de Charli continuamente pero no minuto 43 carreira de Landeira e acada o defenitivo 4-2 . Polo tanto non foi un gran partido do Bergan pero pudo salir airoso con uha impotantisima victoria para as suas aspiracions de manterse un ano mais na 1ºdivision nos veteranos da liga de Santiago.
CLASIFICACION PRIMEIRA DIVISION B 1- Touro 21 2- Peña Navegante 20 3- Puebla 18 4-Veteranos Compostela 18 5-Ulla Oil 16 6-Castrosua 16 7- Sionlla 14 8-Bergantiños 14 9-Conselleria Presidencia 14 10- Bertamirans 14 11- Miguez Cutrin 13 12- Arzua 9 13- Lousame 9 14- Momo San Pedro 7 15- Carcacia 6 16- Outes 5

martes, 15 de noviembre de 2011

PEÑA NAVEGANTE 2 BERGANTIÑOS 0

Fotos para o recordo veteranos 1990
Gran partido como sempre do noso central Alverto
Desplazamonos a Conxo (santiago) a xogar en contra da Peña Navegante equipo que conociamos ben fai anos pero ahora e un equipo moi xoben e toca moi ben o balon os dianteiros son rapidos como balas.
Xogamos nun campo de area grandisimo, parecia uha pista de aterrizaxe, notabase que eles tiñan ben estudiado o terreo de xogo.
Comenzamos o partido os de Conxo viñeronse encima querian poñerse por diante no marcador o mais pronto posible ,pero a defensa do Bergantiños defendiase ben no minuto 15 contrataque do Bergantiños tira Roberto e o cancerbeiro do Conxo fai uha gran parada nesa xogada os do Conxo deronse conta que os de Carballo ivan vender a derrota moi cara,asi co 0--0 terminabase o primer tempo .
Comenzamos o segundo tempo apretando o do Conxo o Bergantiños notabaselle o cansancio do tremendo esforzo que fixeran na primeira mitade ,corria o minuto 20 cando charli fai uha gran parada nun balon que se colaba por toda a esquadra etabase cocendo o gol xa que no minuto 25 rechaces no medio campo o balon saelle rebotado o dianteiro do Conxo que con moita rapidez encara o porteiro do Bergan e marca 1-0 o Bergan intentou reacionar pero as pernas pesaban cada vez mais e nun contrataque marcan o 2-0 gol moi protestado polo equipo visitante por creer que estaba nun claro fora de xogo pero o gol subio o marcador polo tanto reultado final: Peña Navegante 2 Bergantiños 0 .
A pesar da derrota gran partido do Bergantiños xogado contra uns dos equipos favoritos para subir de categoria.

SABADO 18 DE NOVIEMBRE CAMPO DAS EIROAS (CARBALLO) HORA 6.30 DA TARDE BERGANTIÑOS -- MOMO SAN PEDRO

jueves, 10 de noviembre de 2011

lunes, 7 de noviembre de 2011

BERGANTIÑOS 2 OUTES 0

O presidente que non via o partido moi claro.
Javier Ferreiro marcando o 1-0
Esta vez tocounos xogar en contra do Outes equipo que ocupaba a ultima posicion na tabla clasificatoria da 1ª division da liga de Santiago e a verdade un posto que polo velos xogar non o merecen. Foi o mellor equipo que pasou por Carballo do que vai de liga.

En canto o partido como dixen anteriormente xogamos contra un equipo que tocaba moi ben o esferico, non xogaba o patadon e sabia moito o que facer co balon. Nos primeiros minutos empezaron tanteandose os dous equipos, os de Outes querian sacar algo positivo da visita a Carballo en canto o Bergan queria que os tres puntiños se quedaran en Bergantiños e asi non meterse nos postos de descenso.Trascurria o minuto 18 cando amotoniveladora Javier Ferreiro foise pola banda dereita e  él ( guisouno e comiuno ) marcaba o 1-0, a partir de ahi o equipo do Outes empezou a acorralarnos tendo moitas ocasions que afortunadamente para o Bergantiños o balon non entraba na porteria defendida polo noso pantera de Bertoa Charli. Asi fomos o descanso "Parece que a recrimenda para todos, nos valiu de algo xa que nadie discutiu durante o partido e no descanso do encontro"

Comenzamos o segundo tempo atacando o Bergan o equipo do Outes defendiase moi ben e facia contrataques moi peligrosos tivose que esperar o minuto 43 para que( o de a casa vuelve por navidad) o noso Cheli marcara o 2-0 definitivo gran partido do Outes e gran labor defensiva do Bergantiños polo tanto o resultado final Bergantiños 2 Outes 0 .