Fotos para o recordo veteranos 1990
Gran partido como sempre do noso central Alverto
Desplazamonos a Conxo (santiago) a xogar en contra da Peña Navegante equipo que conociamos ben fai anos pero ahora e un equipo moi xoben e toca moi ben o balon os dianteiros son rapidos como balas.
Xogamos nun campo de area grandisimo, parecia uha pista de aterrizaxe, notabase que eles tiñan ben estudiado o terreo de xogo.
Comenzamos o partido os de Conxo viñeronse encima querian poñerse por diante no marcador o mais pronto posible ,pero a defensa do Bergantiños defendiase ben no minuto 15 contrataque do Bergantiños tira Roberto e o cancerbeiro do Conxo fai uha gran parada nesa xogada os do Conxo deronse conta que os de Carballo ivan vender a derrota moi cara,asi co 0--0 terminabase o primer tempo .
Comenzamos o segundo tempo apretando o do Conxo o Bergantiños notabaselle o cansancio do tremendo esforzo que fixeran na primeira mitade ,corria o minuto 20 cando charli fai uha gran parada nun balon que se colaba por toda a esquadra etabase cocendo o gol xa que no minuto 25 rechaces no medio campo o balon saelle rebotado o dianteiro do Conxo que con moita rapidez encara o porteiro do Bergan e marca 1-0 o Bergan intentou reacionar pero as pernas pesaban cada vez mais e nun contrataque marcan o 2-0 gol moi protestado polo equipo visitante por creer que estaba nun claro fora de xogo pero o gol subio o marcador polo tanto reultado final: Peña Navegante 2 Bergantiños 0 .
A pesar da derrota gran partido do Bergantiños xogado contra uns dos equipos favoritos para subir de categoria.

SABADO 18 DE NOVIEMBRE CAMPO DAS EIROAS (CARBALLO) HORA 6.30 DA TARDE BERGANTIÑOS -- MOMO SAN PEDRO