lunes, 21 de noviembre de 2011

BERGANTIÑOS 4 MOMO SAN PEDRO 2

JULIO AUTOR DO GOL DO EMPATE

Tocounos sufrir outra vez parece que a nosa jandica esta tempada.
Xogamos as 7 da tarde nas Eiroas o rival era esta vez o Momo San Pedro equipo cerca de Vedra .
Comenzamos o partido tanteandonos uns a outro eles acadaron o ascenso de categoria de cuartos era un equipo que conociamos ben. Poucas ocasions na primeira mitade polas duas partes asi que quedamos a 0-0 .
Na segunda parte do partido era cando iva chegar o aluvion de goles , nada mais que seis goles .
No minuto 15 adelantase o Momo San Pedro con un tiro raso desde fora da area , empataba o partido Julio, no minuto 20 Carlos Landera poñianos por diante, no minuto 28 seguidamente marca Moncho o 3-1 parecia que tiñamos o partido controlado pero o Momo nuha contra acorta distancias poñendose 3-2 quedaban 10 minutos os cales tocabanos sufrir, enpezamos a poñernos nerviosos o equipo visitante atacaba a porteria de Charli continuamente pero no minuto 43 carreira de Landeira e acada o defenitivo 4-2 . Polo tanto non foi un gran partido do Bergan pero pudo salir airoso con uha impotantisima victoria para as suas aspiracions de manterse un ano mais na 1ºdivision nos veteranos da liga de Santiago.
CLASIFICACION PRIMEIRA DIVISION B 1- Touro 21 2- Peña Navegante 20 3- Puebla 18 4-Veteranos Compostela 18 5-Ulla Oil 16 6-Castrosua 16 7- Sionlla 14 8-Bergantiños 14 9-Conselleria Presidencia 14 10- Bertamirans 14 11- Miguez Cutrin 13 12- Arzua 9 13- Lousame 9 14- Momo San Pedro 7 15- Carcacia 6 16- Outes 5