lunes, 12 de diciembre de 2011

A PUEBLA 3 BERGANTIÑOS 2

Gran partido de Diego artifede do 2 gol

Resultado inxusto polo gran partido que fixo o Bergantiños ante o lider da categoria o Puebla. Desplazamonos a Puebla do Caramiñal hora e cuarto de camiño o encontro empezouse as seis e cuarto nun campo sintetico moi rapido xa que estuvo chovendo toda a tarde na Puebla. Comenzamos o partido e no minuto 4 xarron de agua fria para o Bergan tiro de fora da area sen moito peligro marchalle das mas o porteiro e adelantase o Puebla 1-0 a partir de ese momento o Bergan foise asentando no partido facia ataques moi peligrosos o puebla tocaba o balon no medio do campo e facia contra ataque con moito peligro ,trascurria o minuto25 da primeira mitade cando Cheli dalle un pase en profundidade a Landeira e despois de recortar o porteiro faille penalti, os xogadores do Bergan pedian a expulsion do porteiro pero o colexiado no o considerou asi, tira o penalti Cheli e marca o empate 1-1 o Bergan tiña o premio de tanto esforzo que fixera asi fomos o descanso do partido. Comenzamos a segunda parte sabendo que o Puebla iva a volcarse na porteia de Charli por eso reguardamonos e faciamos contrataque con moito peligro, asi no minuto 20 carreira pola parte dereita de Diego e a media salida do porteiro marca o 1-2 poñiase por diante o Bergantiño estabase xogando moi ben, no minuto 35 corner a favor do Puebla que solo vio o colexiado mentras que alguns xogadores do Bergan discutian co arbitro sacan o corne despexe en primeira instancia da defensa caille o rechaze a un dianteiro do Puebla e acadan o empate 2-2 quedaban 10 minutos de sufrimiento pero no minuto 37 tiro lonxano dun xogador do Puebla e despois de varias peripecias doporteiro marchalle das mans calleo rebote o dianteiro e marca o 3-2 o tempo acababase e o Bergan fixo o ultimo esforzo falta cometida no campo do Puebla balon colgado na area eLandeira xogandose o fisico marca gol pero o coexiado anula o gol todo o equipo do Bergan protestou esta decision arbitral pero o tanto non subiria o marcador asi co pitido final chegariamos co resultado de Puebla 3 Bergantiños 2 . Desilusion no equipo carballes polo resultado non merecendo salir derrotados neste encontro polo traballo e sacrificio dos xogadores do Bergantiño, sin menospreciar a todo un gran equipo como e a Puebla.