miércoles, 7 de diciembre de 2011

BERGANTIÑOS 3 PONTE-ULLA 3-

Empate que soupo a victoria.
Xogamos as 7 da tarde en Carballo os de Ponte- Ulla estaba a un punto do Bergantiños sabiamos de anteman que iva a ser un partido moi complicado o Bergan viña de ganar en Arzua e a victora era moi importante para as aspiracions de manter a categoria.
Corria o minuto 1 da primeira mitade cando a Gazela de Silvan Milito adiantase o porteiro e de cabeza marca o 1-0 os de Ponte Ulla non baixaron a guardia e atacaron a porteria de Charli continuamente asi que no minuto 38 marcan o 1-1 asi fomos o descanso .
Comenzamos a segunda parte volcandonos na porteria do Ponte -Ulla pero o esferico non entraba na porteria rival, eles facian contrataques moi peligrosos asi nuha contra moi ben levado pola dreita o Ponte -Ulla marcaba o 1-2 o Bergan poñianse as cousa mal xa que faltaban 20 minutos para acabar o partido ,no minuto 30 da segunda mitade Leo dun gran dereitazo marca o empate 2-2 os de Ponte -Ulla seguian atacando a porta do Bergan e no minuto 42 falta no medio campo sacan e despois de varios rechazes na area do Bergan marcan o 2-3 todo parecia sentenciado pero non era asi, balon pola parte esquerda collea JavierFerreiro centra e Carlos Landera marcao difinitivo 3-3 non haberia tempo para mais, partido moi disputado polos dous equipos .
En definitiva resultado final Bergantiños 3 Ponte- Ulla 3.