lunes, 12 de septiembre de 2011

SIGUE A RACHA POSITIVA BERGANTIÑOS 3 -- BERTOA 1

Bergantiños Veteranos liga de Santiago
Bertoa veteranos
Seguimos ca pretemporada esta vez xogamos contra o Bertoa de Manolo Carracedo , equipo que milita na liga de Veteranos da Costa en 1º division ten no seu palmares uha liga e 2º posto na copa .
O partido xogouse no campo das Eiroas en Carballo as 6 da tarde clasico partido de pretemporada tanto para eles como para nos. Guante blanco e moita deportividade por parte dos dous equipos o colexiado foi Manoliño que sudou a gota gorda para seguir de cerca o balon.
Comenzou o partido triangulando moi ben o Bertoa, tendo varias ocasion de marcar tanto foi que no minuto 20 da 1º parte Gonzalo marca 0-1 para o equipo do Bertoa o Bergantiños seguia chegan a porteria de Juan pouco a pouco uha xogada ben trenzada por Diego e Milito e marca Cotelo asi fomos o descanso co marcador de 1-1.
Comenzamos a segunda mitade o equipo do Bertoa parecia estar mais fresco asi foi que tuvo varias ocasions clarisimas de adelantarse no marcador, pero tanto Charli comos os paus aliados do noso porteiro os contrarios non foron capaces de marca , tubemos que esperar o minuto 35 para ver o gol da tarde volea de fora da area a toda esquadra do noso goleador o torpedo de Oza Moncho pero non quedaria asi a cousa xa que no minuto 40 marca de novo Moncho e asi a cabou o partido Bergantiños 3 Bertoa 1.
Desde o Bergantiños da liga de Santiago queremos desear o Bertoa moita sorte para a vindeira tempada,tamen desearlle o equipo dos nosos amigos do Malpica o mismo estos xa empezaron con un triunfo.