lunes, 19 de septiembre de 2011

MAL COMENZO DE LIGA : VETERANOS COMPOSTELA 4 -- BERGANTIÑOS 2

CHELI DESTACADO ESTA SEMANA
OSCAR CAPITAN EN VILLESTRO Mal comenzo de liga para o Bergantiños , desplazamonos a terras compostelanas para estrenarnos na primeira division A da liga de Santiago xogamos enVillestro ( Roxos ) en contra do Veteranos do Compostela equipo con moito oficio e con grandes xogadores entre eles Cao ex xogador do Bergantiños. Comenzamos o partido e no minuto 2 o dianteiro colle as espaldas a defensa do bergan e acada o 1-0 no minuto 6 carreira de Milito pase da morte e Cheli marca o 1-1 , minuto 10 fallo defensivo do equipo carballes e o compos marcan 2-1 , de novo carreira de Milito pase a Diego que bate o porteiro do compos con un bonito gol era o minuto14 da primeira parte.Asi fomos os vestuarios. reanudouse o segundo tempo Cheli tuvo varias ocasions que non entraron por grades paradas do porteiro local , no minuto 20 salto entre o dous centrales do bergan o rebote caelle o delantero do compostela e marca o 3-2 , o bergan no se veo a baixo e atacou a porteria contraria con todos o seus efectivos tendo ocasions claras de gol de Bernardo , Julio , Milito e Moncho pero o balon non quixo entrar tan volcado estabamos na porteria contraria que o compos nuha contra acada o 4-2 definitivo. Polo tanto fallos que o Berga ten que ir correxindo pouco a pouco e prepararse para o proximo sabado que xogarase na casa contra Conselleria da Presidencia que ben de ganarlle o Puebla.