Temos este blog completamente parado ¿que pasa Huntelaar? seguimos de vacacións....Dalle a clave ao Presidente para que escriba tamén no blog, xa xabes que ten bo palique, jejejejejeje.

4 comentarios:

Alberto dijo...

hola

Eu oín que HUNTELAAR ten ahora ocupacións máis importantes que o blog, incluso ata marcha dos partidos antes de empezar.

POR QUÉ SERÁ???

Saúdos

susoxxl dijo...

HUNTELAR ,tes que empezar a poñer algo,que non se diga , eres o noso cronista oficial.

saudos a todos benvidos a temporada 2010-2011.

Xa estamos outra vez na liga temporada 2010-2011,estamos en segunda division na liga de Santiago.
O primer partido tocounos xogar en Milladoiro contra o Ras de Ras partido as 5;30 da tarde con un sol como se di de c........lo e un campo de area duro como uha pedra.
Comenzamos o partido e os 5 minutos poñiasenos as cousas de cara un debutante Nacho marcaba o 0-1 pouco nos iva a durar a alegria xa que no minuto 10 empataban o partido. No minuto 35 nuha xogada moi rapida marcanos o segundo 2-1. Asi fomos o descanso.
Comenzamos o segundo tempo apretando para empatar pero foi na contra dun corne o noso favor ,que se puxeronse co marcador 3-1 pero no minuto 30 penalti a Milito que materealizou Cheli puxemonos 3-2 intentamos anivelar o partido
pro no minuto 40 marcan o definitivo 4-2.