domingo, 27 de octubre de 2013

OS FORNOS 3 BERGANTIÑOS 1

Mal comezo de tempada  para o bergantiños na 1º division da liga de santiago,entras vaixas e a pouca incorporacion de xogadores novos o equipo fai que sea moi vulnerable.Os xogadores de luciano tendran que empezar a sumar algun punto para coller confiaza, esto no fixo mais que comenzar.

Este sabado desplazouse a taragoña (boiro) onde caia derrotado por 3-1 ante  Os fornos,campo en malestado que dificultaba a pratica do futbol, o bergan encontrouse desde o minuto 40 con un xogador menos por doble tarjeta a cantelar inxustas o colexiado da contienda  foi totalmente polo xogador do bergan,o resultado era de empate a1-1 comenzou a segunda parte presionando o bergan con ocasions de milito e bernardo corria o minuto32 e marcaria o equipo local 2-1 os xogadores de luciano volcarianse na porteria local embusca do empate pero esto fixo que nuha contra marcaran os fornos o 3-1 definitivo .