PROXIMO PARTIDO : CARCACÍA -- BERGANTIÑOS

DESPOIS DOS ESCESOS DO CARNAVAL TOCA XOGAR OUTRA VEZ PARA BAIXAR OS KILIÑOS QUE GANAMOS COS COCIDOS.

SALIDA:5:30

martes, 21 de febrero de 2012

BERGANTIÑOS 2 TOURO 0

Fariña uns dos destacados do partido

Gran partido nas Eiroas en tre o segundo clasificado o Touro e o Bergantiños septimo clasificado na liga de 1ºA division da liga de Santiago.
Partido de poder apoder entre dos equipos que queren ascender para o ano que ben a 1º division a da liga de Santiago .
O partido comenzaba con duas ocasions claras doTouro pero que fallaron pola tremenda actuacion do cancerbeiro local Oscar , o Bergantiños empezose asentarse ben no en contro tendo tamem ocasions claras de adiantarse no marcador.
Nos primeiros curenta cinco minutos ocasions para ambolos dous equipos pero o marcador non se moveria , no segundo tempo o Bergantiños foi polo resultado corria o minuto 35 pase de Leo polo interior e Moncho en cara o porteiro visitante e acada o 1 - o a fabor do Bergantiños o Touro non tirou o partido e atacaba a porteria do cancerbeiro local continuamente pero no minuto 85 tiquitaca entre Leo e Julio Casal o cal este ultimo acada o difinitivo 2 - 0 favorable o Bergantiños, polo tanto resultado final Bergantiños 2 Touro 0 .

LUCIANO DESTACADO NO ENCONTRO.
Un valioso punto que trouxo o Bergantiños de Lousame localidade pretiño de Noya.

Partido xogado as seis da tarde ,campo de herva artificial e uha estupendas instalacions deportivas todo ubicado nun gran paraje paixasistico.

Comenzouse o partido tocando o esferico no medio campo ambo los dous equipos o equipo do Lousame queria os tres puntos para seguir ca boa racha que traia xa que viña de ganarlle o lider da liga o Puebla pola outra banda o Bergantiños queria sacar algo positivo xa que viña de perder na casa contra o Castrosua e eliminado da copa tiña que levantar o animo e sacar algo positivo.

Adelantase o Lousame dun gra trallazo desde casi medio campo ,o Bergan empataria no minuto 25 por medio de Carlos Landeira , todo parecia controlado polo bergan pero o equipo local marcaria o segundo gol finalizando a primeira mitade fomos o descanso co resultado de 2 - 1 favorable o equipo local ,comenzamos a segunda parte volcandonos na porteria local tendo numerosas ocasions de marcar pero entre o porteiro eos paus non daba chegado o empate , no minuto 80 Milito corre pola banda dereita tira e marca o empate ,faltaban dez minutos o lousame empezou apretar pero o resultado non cambiaria , polo tanto reultado final quedou en empate Lousame 2 Bergantiños 2 .