martes, 21 de febrero de 2012

BERGANTIÑOS 2 TOURO 0

Fariña uns dos destacados do partido

Gran partido nas Eiroas en tre o segundo clasificado o Touro e o Bergantiños septimo clasificado na liga de 1ºA division da liga de Santiago.
Partido de poder apoder entre dos equipos que queren ascender para o ano que ben a 1º division a da liga de Santiago .
O partido comenzaba con duas ocasions claras doTouro pero que fallaron pola tremenda actuacion do cancerbeiro local Oscar , o Bergantiños empezose asentarse ben no en contro tendo tamem ocasions claras de adiantarse no marcador.
Nos primeiros curenta cinco minutos ocasions para ambolos dous equipos pero o marcador non se moveria , no segundo tempo o Bergantiños foi polo resultado corria o minuto 35 pase de Leo polo interior e Moncho en cara o porteiro visitante e acada o 1 - o a fabor do Bergantiños o Touro non tirou o partido e atacaba a porteria do cancerbeiro local continuamente pero no minuto 85 tiquitaca entre Leo e Julio Casal o cal este ultimo acada o difinitivo 2 - 0 favorable o Bergantiños, polo tanto resultado final Bergantiños 2 Touro 0 .