jueves, 15 de noviembre de 2012

BERGANTIÑOS 2 TOURLINE EXPRESS 0

O PRESIDENTE FALANDO ANTES DO ENCONTRO
O Bergantiños impuxese en Carballo o Tourline Express de Boiro por 2 - 0  no partido de veterans da liga de Santiago. O encontro foi disputado nas Eiroas en Carballo ante un gran equipo eles tuberon o xogo e o Bergantiños tubo a sorte de meter os goles  .O primer gol saque en largo de Alberto hacia a posicion de Milito centra e Landeira marca o 1 - 0  asi acabaria a primeira  mitade. No minuto 80 o saque dun corner Milito acadaria o 2 - 0 difinitivo ,  gran partido dos de Boiro que viñeron a Carballo para levarse os tres puntos esta vez a sorte decantouse polos de Carballo , o Bergantiños fixo un partido moi serio e o cancerbeiro Oscar fixo un gran encontro con duas grandes paradas e atallou un penalti no minuto 82 que supoñia o 2 -1 para os de Boiro en definitiva o bergan non sae dos postos de descenso pero aproximase os outros rivales.