martes, 15 de mayo de 2012

BERGANTIÑOS 2 - MIGUEZ CUTRIN E CORES 1

Partido de poder a poder o visto nas eiroas o Bergantiños tiña que sacar os tres puntiños para meterse entre os catro primeirors da clasificacion para ter opcions de ascenso de categoria e os Miguez Cutrin e Cores para sentenciar a categoria e non pasar apuros na ultima xornada a sorte aliouse co bergan o equipo visitante errou un penalti e tirou un tiro o poste ,  o bergan tubo ocasios para sentenciar o partido por mediacion do goleador da tarde Carlos Landeira.
BERGANTIÑOS -   MIGUEZ CUTRIN E CORES
EUQUIPO DO MIGUEZ CUTRIN E CORES EN CARBALLO
GRAN PARTIDO DE OSCAR
Minuto 15 landeira centro o balon por raso e un do equipo visitante marca en propia meta,no minuto 25 carreira de Landeira e acada o   2 - 0 parecia poñerxe as cousas ben encaminadas para o bergan pero no miuto penalti a favor do Miguez Cutrin que parou magistramente o cancerbeiro Oscar no minuto 65 o equipo visitante acortaria distancias nuha contra dun saque de esquina a favor do bergan e no minuto 38 pudo empatar o partido os Miguez Cutrin e Cores pero o tiro do dianteiro iria o poste ,asi pos partido moi reñido en Carballo contro un gran ribal como foi Miguez Cutrin e Cores  a sorte esta vez aliouse cos de Carballo.