BERGANTIÑOS 3 PEÑA NAVEGANTE 1

QUEREMOS DARLLE A BENVIDA A BERNARDO DESPOIS DA DURA LESION QUE TUBO.
DOUS EXPETADORES DE LUXO O SABADO NAS EIROAS ANTONIO E MANOLO TRIGO.
CARLOS LANDEIRA AUTOR DO 3º GOL.

Gran partido nas Eiroas entre o Bergantiños e a Peña Navegante o equipo visitante viña a polos tres puntos a Carballo, e a verdade que empezou ben o partido para eles xa que no minuto 20 poñianse por diante no marcador, pero o Bergantiños soupo reacinar moi pronto era o minuto 40 cando Cheli magistralmente saca uha falta directa e acada o empate asi foron o descanso do partido na reanudacion o Bergan estaba mellor asentado no campo e empezou a ter varias ocasions e no minuto 30 adelantase o Bergan por mediacion de Milito, carreira galopante levandose a varios contrarios e dun tremendo dereitazo marca o segundo gol pra o equipo Carballes des pois de varios ataques do equipo visitante que afortunadamente parounas o porteiro Oscar, sentenciaba 3 - 1 Landeira con uha xogada personal caneando a defensa e o porteiro visitante.