martes, 22 de febrero de 2011

NOVA VICTORIA NAS EIROAS: BERGANTIÑOS 2 --- MOMO 1

Crónica do partido por Suso XXL: "Partido importante para os dos equipos, un situado na terceira plaza da clasificacion e o Bergantiños na cuarta a tres puntos do Momo San Pedro.Xogouse as sete da tarde no campo grande das Eiroas.
Comenza o partido atacando o Bergantiños tiñan que ir polos tres puntos para non perder o vagon da cabeza xa que se viña de perder por un contundente 6-2 na visita a Roxos,o Momo San Pedro facia contrataques moi aislado,no minuto20 saque de corner e Milito coa zurda marca o 1-0 parecia que o Bergan ia ter facil o partido pero non seria asi,foise o descanso .Na reanundacion viase que o equipo visitante cambiara o sistema de xogo e empezaron a presionar a porteria local,tanto fo asi que no minuto 25 des popis don gran fallo da cobertura do Bergan acadon o empate a 1-1,empezouse a apretar o acelerador e xogada pola esquerda centro medido de Julio e Milito dun gran cabezazo acada o 2-1 o equipo de Vedra presionou para empatar o partido pero o equipo local defendiuse moi ben e chegouse o pitido final co resultado."