lunes, 4 de octubre de 2010

BERRES 2 - BERGANTIÑOS 0

Crónica do enviado especial Suso XXL:
Berres 2 Bergantiños 0

Temos que empezar a cronica como sempre os primeiros dez minutiños de maravilla,pero no minuto 15 saca un corner o Berres, mal despeje da defensa e marcan o 1-0.
Puxemonos a traballar para conseguir o empate,con ocasions claras de Cote,Milito e Cheli pero non fomos capazes de marcar.
Comenzamos a segunda parte sendo donos do partido tendo ocasions claras de Rober,Milito ,Moncho e Cotelo pero o balon non queria entrar, no minuto 40 da segunda parte o Berres nuha contra moi rapida finiquita o partido co 2-0 definitivo.