martes, 9 de junio de 2009

Bergantiños 1 - Plaza de Maura 4

Boas socios!!
Esta semana tocounos perder na casa ante un rival que para nada foi superior a nos. Simplemente enchufou as ocasions que tuvo e nos hinchamonos a fallar diante do seu porteiro, fallamos ata os penaltis. Empezamos o partido serios e controlando o xogo, pero na primeira ocasion que se acercou o Plaza de Maura marcou despois de tres rechaces. Volta a empezar e seguimos controlando o partido e con ocasions, todas falladas pola nosa pouco afortunada dianteira. No medio do noso festival de fallos ofensivos chegou outro defensivo e un despeje converteuse nunha perfecta asistencia a porta vacia para que fixeran o segundo gol. Descanso e na segunda parte atacamos con mais impetu que cabeza e colleronnos en dous contragolpes que puxeron o 0 a 4 no marcador. A partires de aqui partido de tramite con mais ocasions falladas pola nosa parte ata que centrou Milito dende a banda dereita e Bernardo rematou en boca de gol, polo menos levamos o da honra. A poucos minutos do final tamen fallariamos un penalti por medio de Cheli.
Foi unha autentica magoa ver coma un rival o que dominaches no xogo leva os tres puntos cunha victoria tan contundente pero xa o di unha das maximas do futebol, "O que perdoa, pagao", e nos perdoamos moito.

O retratista por fin se presentou e tirou unhas cantas instantaneas que para algo lle pagamos. Tedes o enlace coas fotos e a clasificacion aqui abaixo.