lunes, 18 de abril de 2011

I.AYUDE (ARZUA) 3 BERGANTIÑOS 1

A expedicion do Bergantiños desplazouse o sabado a terra do queixo (Arzua ) para xogar o partido contra o equipo da localidade, o lider da segunda division da liga de Santiago .
Aguantamos a primeira mitade a ceros xogando con orden e tendo Milito , Julio e Alverto ocasions para poñernos por diante no marcador pero balon non quixo entra na porteria do Arzua , na segunda parte no minuto 15 adelantase o Arzua no minuto 30 o equipo local ponse con 2-0 Milito acortaria distancias no 40 acorralamos o equipo local na sua area pero nuha perda de balon nosa fan unha contra e o noso porteiro ten que derrivar o dianteiro consecuencia de que o arbitro pita penalti, marcan e chegouse o final co reultado de Arzua 3 Bergantiños 1.

O Pino (Arca- Amio) 1 Bergantiños 3

Sigue a senda de victorias o Bergantiños trouxo da salida a Arca (Amio) 3 valiosos puntos para conseguir o subir a 1ª division esta nestes momentos a 5 puntos do 5ª clasificado, quero recordar que suben os 4 primeros clasificados.
Partio moi disputado no campo de Arca adelantase o berga con un bonito gol de Julio casal no minuto 24 da primeira parte,Milito marca o- 2 no35 da 1ª mitade, asi chegouse o descanso ,no minuto 15 da 2ª parte acorta distancias o Pino ,pero acabando xa o partido julio de novo sentencia o partido co resultado final de O P ino 1 bergantiños 3.