Goles de Bernardo 1, Milito 1 e Diego 2.

jueves, 2 de diciembre de 2010

BEGANTIÑOS 1 -- ARZUA 1 .¡¡POR FIN SE ESTRENOU VILA E MARCOU UN GOL!!

Esta é a crónica que enviou SUSO XXL.
Bergantiños 1 Arzua 1
Partido moi disputado. O Arzua chegou a Carballo con un equipo moi novo e renovado,pola parte do Bergan alguha baixa destacable.
Comenzou o partido con voas sensacions para o Berga xa que no minuto 15 a salida dun corne Vila marca o 1-0, no minuto 18 Milito marca con un gran cabezazo, pero coleguiado da contienda anulouno por fora de xogo ¿¿¿???.
Asi finalizou a primeira mitade reanudose o xogo presionando o Arzua que non queria marchar da visita a terras de Carballo sin ningun puntiño, tanto foi asi que no minuto 27 acadaron o empate.O Bergan intentou marcar o segundo e tivemos varias ocasions: Cheli ,Bernardo e Milito pero o marcador non se moveria, polo tanto resultado final. Bergantiños-1 Arzua-1 .
Pola miña parte decir que como non teño fotos vou poñer a do protagonista do partido, o Presi (e non é por facerlle a pelota, porque eu xa non renovei este ano) que despois de ¡¡vinte temporadas!! algo así como uns 400 partidos nesta competición, por fin marcou o seu primeiro gol......¡¡felicidades para ó Vila!