martes, 23 de noviembre de 2010

BERGANTIÑOS 3 -- O PINO RESTAURANTE SUSO 2

E van tres de tres, nove puntos nos últimos tres partidos. Depois de un comenzo dubitativo este equipo parece que despertou e vamos a ver donde é capaz de chegar, porque existen bós mimbres para confeccionar un bo cesto de puntos. De momento a chita calando xa se está nos postos altos da clasificación a un partido do terceiro-cuarto posto.

Nesta ocasión non teño nin crónica, aínda que mo relataron un pouquiño o domingo, pero no tiña eu a antena moi receptiva...jejejejejeje, é como tampouco teño fotos vamos a deixar este titular.

ESTE EQUIPO VAI COMO UNHA BALA

domingo, 14 de noviembre de 2010

BERGANTIÑOS 2--- PUEBLA 0

Partidazo onte no anexo das Eiroas, os muchachos de Vila arrasaron ao equipo contrario, aínda que o resultado non o reflexe.
Na primera parte 1-0 gol de Nacho, pero tiveron ocasión Milito, polo menos dúas e Bernardo outras dúas, o resultado normal sería 4-0.
Na segunda parte máis do mesmo, golazo de Cheli 2-0 no minuto 3o, pero ocasións de marcar outros tres ou catro.
Partido xogado vaixo un "diluvio", xa ten mérito o xogar baixo estas condicións.
Esto marcha, sí señor.
Agora unha fotos do evento:
SABADO 12-11-2010

jueves, 11 de noviembre de 2010

NOVA VICTORIA: HAMBURGUESERIA VERDE 2 --- BERGANTIÑOS 3

Nova victoria para os muchachos dos sábados. O Presidente estirouse e fixo un fichaxe estrela: Julio, o ex-xogador do Bergan dos domingos non puido debutar millor xa que él soiño fixo o "triplete" (que tantos anglicanismos ni tanto carallo), si ...si macou tres goles coma tres soles y xunto co esforzo dos demáis conseguiron traer tres puntos importantes para Carballo, eso sí, non sin sofrimento, xa que os contrarios fallaron un penalti no minuto 90-. Noraboa rapaces a seguir así: podedes facelo é sabédelo.

Cando consiga descagar as fotos que me mandou Suso xxl xa volas poñerei aquí.

miércoles, 3 de noviembre de 2010

SEGUNDA VICTORIA: BERGANTIÑOS 3 -- S.E. ABELLÁ VETERANOS 2

Chegou a segunda victoria nas Eiroas. O sábado gañamos 3-2 ao equipo S.E. ABELLÁ VETERANOS de pese a que empezamos perdendo ao final conseguiuse impoñerse. Tres puntiños na buchaca que veñen de maravilla. Esto empeza a marchar....si señor.